ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Σάββατο, Ιανουαρίου 30, 2016

Ιταλία: Συνελήφθησαν επικίνδυνοι νονοί της Ντραγκέτα [βίντεο+φωτο]


nonoi Italia 30-1-2016Στη σύλληψη δύο φυγάδων αρχηγών της μαφίας προχώρησε η ιταλική αστυνομία την Παρασκευή, αφού εντόπισε τους δύο άνδρες να ζουν «σαν ζώα», κρυμμένοι σε μία ανθρακαποθήκη στα βουνά της Ρέτζιο Καλάμπρια, κοντά στην πόλη Μαροπάτι της Νότιας Ιταλίας, όπου είχαν δημιουργήσει ένα πραγματικό οπλοστάσιο...
«Εμεναν σε μία τσιμεντένια αποθήκη, που ήταν κρυμμένη ανάμεσα σε πυκνά δέντρα και θάμνους», ανέφερε ο εισαγγελέας Φεντερίκο Καφιέρο ντε Ράο.


«Ζούσαν μία ψυχρή ζωή, αποκομμένη από την κοινωνία», πρόσθεσε ο εισαγγελικός λειτουργός, διευκρινίζοντας ότι οι κακοποιοί διατηρούσαν επαφές μόνο με τον υπόκοσμο, ώστε να συνεχίζουν την παράνομη δραστηριότητά τους. Πρόκειται για δύο από τους πιο επικίνδυνους καταζητούμενους στη χώρα.
Ο 47χρονος Τζουζέπε Φεράρο - γιό του αρχινονού Τεοντόρο- και ο 37χρονος Τζουζέπε Κρέα αποτελούν υψηλόβαθμα μέλη της Ντραγκέτα, της ισχυρότερης ομάδας οργανωμένου εγκλήματος στην περιοχή.
Ο Φεράρο, ο οποίος καταζητείται 18 χρόνια, δικάσθηκε ερήμην και κρίθηκε ένοχος για μία σειρά από βάναυσους φόνους, ενώ ο Κρέα, που είχε εξαφανισθεί πριν από 10 χρόνια, κατεζητείτο για σύνδεση με τη μαφία και εκβιασμούς.
nonoi2 Italia 30-1-2016
nonoi3 Italia 30-1-2016
 nonoi4 Italia 30-1-2016
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 30-1-2016 από directNEWS.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ