ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Δευτέρα, Ιανουαρίου 25, 2016

«Συγγνώμη» ζήτησε ο συζυγοκτόνος της Χαλκιδικής [βίντεο]


lesi 24-1-2016Μετανιωμένος εμφανίστηκε ο συζυγοκτόνος της Χαλκιδικής, στην κατάθεσή του στην Ασφάλεια Πολυγύρου, όπου οδηγήθηκε μετά τη σύλληψή του, το πρωί της Κυριακής. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 33χρονος ομολόγησε τη δολοφονία της εν διαστάση συζύγου του και ζήτησε συγγνώμη για τις πράξεις του, αλλά και από τους αστυνομικούς, για την «ταλαιπωρία»...
που υπέστησαν κατά τη διάρκεια των ερευνών.


Ο 33χρονος φέρεται να κατέθεσε ότι προσπάθησε να διαφύγει στην Αλβανία μαζί με τον 4χρονο γιο του, Φοίβο, αλλά δεν τα κατάφερε λόγω των αστυνομικών μπλόκων και πως σε όλη τη διάρκεια της αναζήτησής του κινούνταν στη Χαλκιδική.
«Μετανιώνω. Ζητώ συγγνώμη. Να μην πάθει κακό το παιδί μου. Τα κατέστρεψα όλα», φέρεται να είναι το πρώτο πράγμα που δήλωσε στους αστυνομικούς.
Όπως έγινε γνωστό, ο 33χρονος θα οδηγηθεί τη Δευτέρα στον εισαγγελέα Πολυγύρου, προκειμένου να του απαγγελθούν κατηγορίες.
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 24-1-2016 από directNEWS.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ