ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Πέμπτη, Ιανουαρίου 21, 2016

Αποδοκιμάστηκε ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ στο συλλαλητήριο των επιστημονικών φορέων [βίντεο]


panagopoulos 21-1-2016Έντονες αποδοκιμασίες δέχθηκε ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Γιάννης Παναγόπουλος, στο συλλαλητήριο των επιστημονικών φορέων στα Προπύλαια, την ώρα που ετοιμαζόταν να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους. Συγκεντρωμένοι επιτέθηκαν φραστικά στον κ. Παναγόπουλο, καλώντας τον να αποχωρήσει...
από τη διαμαρτυρία.
Σε ανακοίνωσή της, μετά το περιστατικό, η ΓΣΣΕ έκανε λόγο για προσπάθειες μετρημένων στα δάχτυλα του ενός χεριού ατόμων, που καμία σχέση δεν είχαν με το επιστημονικό προσωπικό της χώρας και δεν μπορούν να υπονομεύσουν την παρουσία της ΓΣΕΕ στο Συλλαλητήριο των Επιστημονικών φορέων, κατά της ασφαλιστικής απορρύθμισης που προωθεί η κυβέρνηση.


Όπως επισημαίνει η Συνομοσπονδία, τέτοιου είδους μεμονωμένα περιστατικά μόνο «καλές υπηρεσίες» σε κυβέρνηση και δανειστές μπορούν να προσφέρουν.
Η Συνομοσπονδία «διαμηνύει προς κάθε κατεύθυνση, ότι κανείς και με κανέναν τρόπο δε μπορεί να "σπάσει" το κοινό μέτωπο του αγώνα όλων των κοινωνικών ομάδων της χώρας, ενάντια στις καταστροφικές κυβερνητικές και μνημονιακές πολιτικές».
«Είναι απόφαση της ΓΣΕΕ, στο πρόσφατο Γενικό της Συμβούλιο, να ενώσει τη φωνή διαμαρτυρίας της και με τους επιστημονικούς φορείς της χώρας (γιατρούς, δικηγόρους, μηχανικούς) και θα συνεχίσει να το κάνει, σε έναν αγώνα που όπως όλα δείχνουν θα είναι μακρύς και δύσκολος».

βίντεο: naftemporiki
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 21-1-2016 από directNEWS.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ