ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 24, 2016

Σε τρύπα από χιόνι παγιδεύτηκε 10χρονη στην Καλιφόρνια [βίντεο+φωτο]


dekaxronh 24-2-2016Μία δεκάχρονη εγκλωβίστηκε σε μία τρύπα από χιόνι στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ και ένα βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου καταγράφει την περιπέτειά της. Το κορίτσι,  εμφανώς τρομοκρατημένο προσπαθούσε μάταια να ξεφύγει, δεδομένου ότι το μόνο μέρος του σώματός της που είχε μείνει ακάλυπτο από το χιόνι ήταν τα...
χέρια της.  Στην αρχή οι γονείς της κοπέλας παρακολουθούσαν το συμβάν χωρίς να έχουν συνειδητοποιήσει την επικινδυνότητα της κατάστασης.
Μάλιστα η μητέρα της 10χρονης βιντεοσκοπούσε το σκηνικό με την κάμερα του κινητού της. ΟΙ δύο γονείς πίστευαν, όπως είπαν αργότερα, ότι  η κόρη τους απλά είχε κολλήσει στο χιόνι και ότι τους έκανε πλάκα.


Η μητέρα της 10χρονης δήλωσε χαρακτηριστικά στο δελτίο ειδήσεων του NBC: «Μπορούσα να την ακούσω αλλά δεν μπορούσα να την δω, δεν ήξερα ότι υπήρχε τρύπα και ότι η κόρη μου είχε πέσει μέσα σ' αυτήν».
Τελικά προκειμένου να απεγκλωβιστεί η κοπέλα χρειάστηκε η επέμβαση ομάδας διάσωσης. 
dekaxronh2 24-2-2016
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 24-2-2016 από directNEWS.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ