ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 26, 2016

Χωρίς δικηγόρους στον ανακριτή οι κατηγορούμενοι για την υπόθεση των εκβιασμών


dimosiografoi 26-2-2016Χωρίς συνηγόρους απολογούνται την Παρασκευή, ενώπιον του 1ου ειδικού ανακριτή, οι κατηγορούμενοι για το κύκλωμα των δημοσιογράφων – εκβιαστών, καθώς ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών, δεν έδωσε άδεια στους δικηγόρους τος να παραστούν στην ανάκριση, λόγω της αποχής...
για το Ασφαλιστικό.
Ωστόσο, τουλάχιστον ο κατηγορούνος Τάκης Μουσσας θέλησε να απολογηθεί χωρίς τον συνήγορό του, παρά το γεγονός ότι σε τέτοιες περιπτώσεις μπορούν να κάνουν χρήση του δικαιώματος της σιωπής.


Νωρίτερα, σε δηλώσεις τους οι συνήγοροι των κατηγορουμένων Αλέξης Κούγιας, Σάκης Κεχαγιόγλου και Θοδωρής Μαντάς αναφέρθηκαν στο θέμα που προέκυψε και ζήτησαν να βρεθεί λύση.
Ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε ότι οι συνήγοροι ζήτησαν από το ΔΣΑ άδεια, αλλά δεν τους χορηγήθηκε. Ο Σάκης Κεχαγιόγλου επισήμανε ότι είναι μονόδρομος για τους συνηγόρους να πειθαρχήσουν στην απόφαση του Συλλόγου, κάτι που θα έχει ως αποτέλεσμα οι εντολείς τους να απολογηθούν χωρίς τους δικηγόρους τους.
Τέλος ο Θοδωρής Μαντάς μίλησε για σύγκρουση καθηκόντων των συνηγόρων και ζήτησε να δοθεί λύση και να παρακαμφθεί το πενθήμερο, ώστε οι κατηγορούμενοι να μην απολογηθούν χωρίς τους συνηγόρους τους και να προστατευθούν έτσι τα δικονομικά τους δικαιώματα. Είπε, ακόμα, ότι η υπόθεση έχει λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις από τις πραγματικές.
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 26-2-2016 από directNEWS.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ