ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 22, 2016

Απόπειρα απόδρασης του Ν. Μαζιώτη από τον Κορυδαλλό με ελικόπτερο


maziotis 22-2-2016Αποτυχημένη απόπειρα απόδρασης του Νίκου Μαζιώτη από τις φυλακές Κορυδαλλού, με τη βοήθεια ελικοπτέρου, σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής και αποτράπηκε χάρη στην αντίδραση του πιλότου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μια γυναίκα που οι αρχές πιστεύουν...
ότι είναι η καταζητούμενη σύντροφος του 46χρονου, Πόλα Ρούπα, μίσθωσε ελικόπτερο που ξεκίνησε από πολυτελές ξενοδοχείο της Ερμιονίδας. Η γυναίκα δήλωσε ότι προορισμός της ήταν αρχικά οι Λιβανάτες και στη συνέχεια κάποιο νησί του Αιγαίου.


Ωστόσο, πάνω από την περιοχή των Ερυθρών, κοντά στη Θήβα, η γυναίκα έβγαλε όπλο και ζήτησε από τον πιλότο να αλλάξει πορεία προς τα αριστερά.
Ακολούθησαν κινηματογραφικές σκηνές. Ο πιλότος αντέδρασε πιάνοντας το χέρι της γυναίκας, η οποία άρχισε να πυροβολεί, με αποτέλεσμα να επικρατήσει πανικός, ο οποίος έληξε με την επείγουσασ προσγείωση του ελικοπτέρου στο σημείο.
Εκεί, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η γυναίκα εγκατέλειψε το ελικόπτερο, παίρνοντας μαζί της έναν σάκο και εξαφανίστηκε. Ο πιλότος επέστρεψε στη βάση του, σε περιοχή της δυτικής Αττικής και ενημέρωσε την αστυνομία.
Μέσα στο ελικόπτερο, η γυναίκα – αεροπειρατής άφησε κάποια αντικείμενα που είχε χρησιμοποιήσει και μία περούκα και επιχειρείται η ταυτοποίηση γενετικού υλικού.
Ο πιλότος φέρεται να αναγνώρισε στο πρόσωπό της την Πόλα Ρούπα.
Υπενθυμίζεται ότι ο Ν. Μαζιώτης είχε εξαφανισθεί το καλοκαίρι του 2012 και είχε συλληφθεί δύο χρόνια αργότερα στο Μοναστηράκι, στη διάρκεια αιματηρής συμπλοκής με αστυνομικούς. Η δίκη του για ενέργειες της δεύτερης φάσης του Επαναστατικού Αγώνα, δηλαδή την περίοδο της φυγής του Ν. Μαζιώτη, είναι σε εξέλιξη.
Το χθεσινό περιστατικό θυμίζει τις αποδράσεις του Βασίλη Παλαιοκώστα τον Ιούνιο του 2006 και του Άλκετ Ριζάι τον Φεβρουάριο του 2009. Απόπειρα απόδρασης από τις φυλακές Τρικάλων του βαρυποινίτη Παναγιώτη Βλαστού είχε καταγραφεί τον Απρίλιο του 2013.
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 22-2-2016 από directNEWS.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ