ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Κυριακή, Φεβρουαρίου 28, 2016

Ρωσία: Έξι νεκροί από νέα έκρηξη στο ορυχείο της Σεβερνάγια [βίντεο+φωτο]


oryxeio shmaies 28-2-2016Μεσίστιες κυματίζουν οι σημαίες στο ορυχείο της Σεβερνάγια στην πόλη Βορκουτά του Ρωσικού Μεγάλου Βορά, καθώς άλλοι έξι άνθρωποι, πέντε διασώστες και ένας ανθρακωρύχος, έχασαν τη ζωή τους από μία νέα έκρηξη που σημειώθηκε υπόγεια τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής. Παράλληλα η εταιρεία εκμετάλλευσης...
του ορυχείου επιβεβαίωσε την Κυριακή τον θάνατο 26 ανθρακωρύχων που αγνοούνταν μετά την έκρηξη στο ίδιο ορυχείο την περασμένη Πέμπτη.


«Έξι άνθρωποι είναι νεκροί, ανάμεσά τους πέντε διασώστες που είχαν σταλεί για να εντοπίσουν αγνοούμενους από την έκρηξη που σημειώθηκε την Πέμπτη, ενώ υπάρχουν και πέντε τραυματίες», δήλωσε ο Αντόν Κοβαλίτσιν, εκπρόσωπος του υπουργείου Εκτάκτων Καταστάσεων στην αρκτική περιοχή Κόμι, όπου βρίσκεται το ανθρακωρυχείο της Σεβερνάγια.
Για πέντε διασώστες και έναν ανθρακωρύχο που έχασαν τη ζωή τους κάνει λόγο και το πρακτορείο RIA Novosti, ενώ η εταιρεία εκμετάλλευσης του οριχείου  ανακοίνωσε τον τερματισμό της επιχείρησης έρευνας των σωστικών συνεργείων, επιβεβαιώνοντας τον θάνατο των 26 ανθρακωρύχων  που αγνοούνταν από την έκρηξη στο ίδιο ορυχείο την Πέμπτη. 
oryxeio etaireia 28-2-2016
Σημειώνεται, ότι ο υπουργός Εκτάκτων Καταστάσεων που είχε μεταβεί εκεί την Πέμπτη είχε δηλώσει ότι οι διασώστες εργάζονταν σε δύσκολες συνθήκες, χωρίς ορατότητα ενώ οι εκρήξεις αερίων συνεχίζονταν.
oryxeio diaswstes 28-2-2016
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 28-2-2016 από directNEWS.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ