ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Τρίτη, Φεβρουαρίου 23, 2016

Τι ανέφερε η Όλγα Γεροβασίλη για τη σύλληψη του εκδότη Π. Μαυρίκου και των δύο δημοσιογράφων [βίντεο]



1olga-gerovasilhΕξαιρετικά σοβαρή θεωρεί η κυβέρνηση την υπόθεση του κυκλώματος εκβιασμού που αποκαλύφθηκε χθες από την ΕΛ.ΑΣ και σχετίζεται με την κρατική διαφήμιση, ανέφερε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης από των πολιτικών συντακτών...
«Ένας, εξάλλου, εκ των συλληφθέντων φαίνεται να είναι και πολιτικό στέλεχος που σχετίζεται με πολλούς πρώην κυβερνητικούς αξιωματούχους της ΝΔ, ενώ φέρεται να είναι και διορισμένος σε κυβερνητικές θέσεις και πολιτικά γραφεία και στελεχών της Νέας Δημοκρατίας», τόνισε η κ. Γεροβασίλη.
Δηλώσεις του συνήγορου υπεράσπισης Αλέξη Κούγια


«Η υπόθεση είναι σε εξέλιξη», δήλωσε από την πλευρά του ο Αλέξης Κούγιας που ανέλαβε συνήγορος του εκδότη Παναγιώτη Μαυρίκου. Όπως είπε «μόνο το κατηγορητήριο έχω μελετήσει κατά την κρίση μου δεν δικαιολογείται η σπουδαιότητα της υπόθεσης όπως έχει αναδειχθεί από τα ΜΜΕ. Η καθυστέρηση οφείλεται στην προσπάθεια να λάβει σοβαρότερη μορφή η υπόθεση και συμπληρώνεται με κάποια στοιχεία». Περιμένω για να δούμε ποιες είναι οι κατηγορίες, σημείωσε.
Όπως είπε ο Π. Μαυρίκος αρνείται εμπλοκή κατηγορηματικά και έκανε λόγο για προσπάθεια κάποιων που έχουν θίγει από δημοσιεύματα και προσπάθησαν να τον μετατρέψουν σε εκβιαστή ενώ είναι μάχιμος δημοσιογράφος που ασχολείται με πολιτική και κοινωνία και αθλητικά.
Οι συνομιλίες που φέρονται μου θυμίσουν περισσότερο σενάριο, αστυνομικοί ερμηνεύουν συνομιλίες που καταγράφονται αποσπασματικά. Τα μέλη εγκληματικής οργάνωσης είναι τρία, τον έναν δεν τον γνωρίζει καν. Για να καταλάβετε τη σοβαρότητα της υπόθεσης, προσέθεσε.
 ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 23-2-2016 από directNEWS.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ