ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Κυριακή, Φεβρουαρίου 28, 2016

"Καρκινοβατούν" οι δίκες στις μεγάλες υποθέσεις

dikaiosynh 28-2-2016
Η επικείμενη αποφυλάκιση του Γιώργου Ρουπακιά, ο οποίος θα είναι ελεύθερος στις 18 Μαρτίου 2016, αν και ήταν η πιο κραυγαλέα, δεν ήταν η μόνη περίπτωση παρέλευσης της 18μηνης προσωρινής κράτησης σε μεγάλη υπόθεση. Προκάλεσε, ωστόσο, έντονες αντιδράσεις και επικρίσεις θέτοντας σε αμφισβήτηση την ικανότητα του..
.
δικαστικού συστήματος και της  πολιτείας να φέρουν εις πέρας μία τόσο σημαντική δίκη. Το δικαστήριο στη συγκεκριμένη υπόθεση, 18 μήνες από την έναρξη της δίκης, βρίσκετια ακόμα στη διερεύνηση  της υπόθεσης για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, ενώ θα πρέπει ακόμα να ερευνηθούν μέσα από την ακροαματική διαδικασία πολλές επιθέσεις οργανωμένων μελών της Χρυσής καθώς και η κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης που αντιμετωπίζουν κοινοβουλευτικά στελέχη. 
Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την «Καθημερινή», «σέρνονται» στα δικαστήρια και πολλές άλλες δίκες, ο οποίος προχωρούν  με απελπιστικά αργούς ρυθμούς. Τέτοιες είναι η υπόθεση της Siemens, η έρευνα για την οποία ξεκίνησε το 2006, το Βατοπέδι, η υπόθεση των ηλεκτρικών εταιρειών Energa και Hellas Power, εξοπλιστικά προγράμματα και άλλες.
Κατηγορούμενοι που κατά καιρούς κρατήθηκαν προσωρινά για τις υποθέσεις αυτές με αποφάσεις των αρμόδιων δικαστικών οργάνων αποφυλακίστηκαν καθώς τα ανώτατα όρια της προφυυλάκισης εξαντλήθηκαν, ενώ οι εκδίκασή τους δεν έχει ολοκληρωθεί.
Μόνον οι επιχειρηματίες Θωμάς Λιακουνάκος και Κωνσταντίνος Δαφέρμος που προφυλακίστηκαν σχετικά πρόσφατα, το 2015, παραμένουν έγκλειστοι καθώς δεν έχουν λήξει τα 18μηνα για αυτούς.
Τέλος, εντός  φυλακής βρίσκονται και εκείνοι που καταδικάστηκαν για εξοπλιστικά και μίζες στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου, η μόνη δίκη που έγινε έγκαιρα και με ταχύτατους ρυθμούς.
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 28-2-2016 από directNEWS.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ