ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 24, 2016

Ο Έλληνας Πρωθυπουργός δέχτηκε τη παραίτηση του Υφυπουργού Μεταφορών




Άποψη της Αθήνας. Αρχειακή φωτογραφία © RIA Novosti Vladimir Rodionov


Αθήνα, 24 Φεβρουαρίου - RIA Novosti, Gennady Melnik. Ο Έλληνας Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αποδέχθηκε την παραίτηση του Υφυπουργού Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων Παναγιώτη Σγουρίδη, σύμφωνα με την  υπηρεσία Τύπου της Κυβέρνησης.


Ο Σγουρίδης  υπέβαλε την παραίτησή του στις 17 Φεβρουαρίου μετά από μια αμφιλεγόμενη συνέντευξη στην οποία είπε ότι ο πρωθυπουργός  Τσίπρας  εξαπάτησε τους αγρότες, όπως  έκανε κάποτε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο Γιώργος Παπανδρέου.

Μετά την επιστολή παραίτησης του Σγουρίδη  στον  Τσίπρα  έστειλε και στον  Αρχηγό  του κόμματος των "Ανεξαρτήτων  Ελλήνων" (ΑΝΕΛ)  Πάνο  Καμμένο, στην οποία τον ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό του. Είπε ότι θα συνεχίσει να στηρίζει τη σημερινή κυβέρνηση, «γιατί είναι η μόνη ελπίδα του Λαού  για να βγάλει την χώρα από την κρίση."

Όπως αναφέρθηκε στο Ria Novosti  από  πηγή  στην κυβέρνηση, ο αναπληρωτής υπουργός μεταφορών θα παραμείνει στον  χώρο του κόμματος των ΑΝΕΛ - τον μικρό εταίρο στον κυβερνητικό συνασπισμό. Αναμένεται ότι η θέση αυτή θα πρέπει να ανατεθεί στην Χρυσοβελόνη Μαρίνα, τώρα είναι ο επίσημος εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ.



http://ria.ru



Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ