ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 22, 2016

Η Άγκυρα, κατέληξε σε ένα σχέδιο σωτηρίας για την τουριστική της βιομηχανία

Η Άγκυρα, κατέληξε σε ένα σχέδιο σωτηρίας για την τουριστική της βιομηχανία




- Peter Likhomanov
- Rossiyskaya Gazeta
Η Tουρκική κυβέρνηση έχει αναπτύξει ένα σχέδιο για τη στήριξη του τουρισμού και τη μείωση των ζημιών της κρίσης  στις σχέσεις της με τη Ρωσία. Σε ορισμένα σημεία του σχεδίου, δήλωσε σήμερα ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου.


Για να   διατηρηθεί ο τουρισμός ο  Νταβούτογλου σκοπεύει, κυρίως, να χρησιμοποιήσει τα  χρηματοοικονομικά  εργαλεία.
 Έτσι, από την 1η Απριλίου έως τις 31 Μαΐου όλα τα τοπικά και ξένα ταξιδιωτικά γραφεία θα λάβουν  6.000 δολάρια από τον προϋπολογισμό για κάθε πλήρες αεροπλάνο με τουρίστες.
 Οι Οργανισμοί , οι  οποίοι  θα φέρουν  400 χιλιάδες τουρίστες θα υποστηριχθούν με την  την αποπληρωμή των δανείων στο ποσό των περίπου 33 εκατομμυρίων δολαρίων.
Μειώνεται  από $ 1 εκατομμύριο σε 750 χιλιάδες το ποσό της επένδυσης στην τουριστική βιομηχανία, μετά την οποία ο επενδυτής λαμβάνει το καθεστώς εξαγωγέα και σημαντικά οικονομικά οφέλη.
 Επίσης, ανακοίνωσε  πρόσθετα μέτρα για να μειωθεί το οικονομικό βάρος για τον τομέα του τουρισμού, για παράδειγμα - θα πληρώσει τις δόσεις των δανείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ