ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 22, 2016

Στον ανακριτή ο δάσκαλος που κατηγορείται για ασέλγεια σε 8χρονη [βίντεο]


daskalos 22-2-2016Στον ανακριτή Νεαπόλεως Λασιθίου, προκειμένου να απολογηθεί, προσήχθη τη Δευτέρα ο 52χρονος εκπαιδευτικός που κατηγορείται ότι ασελγούσε σε βάρος 8χρονης μαθήτριας του. Ο κατηγορούμενος δάσκαλος οδηγήθηκε στον ανακριτή μετά από δύο συνεχόμενες προθεσμίες που  ζήτησε και έλαβε ο δικηγόρος...
του προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία του.
Όπως αναφέρει το cretapost, η υπόθεση της ασέλγειας σε βάρος του μικρού κοριτσιού έχει συγκλονίσει ολόκληρη την Κρήτη, ενώ καταγγελίες σε βάρος του δασκάλου έχουν γίνει και από μεγάλο αριθμό γονέων μαθητών του.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η υπόθεση ήρθε στο φως μετά από καταγγελία της μητέρας του 8χρονου κοριτσιού η οποία υποστήριξε τους ισχυρισμούς της με οπτικό υλικό που καταγράφηκε από κάμερα την οποία οι γονείς είχαν τοποθετήσει στο δωμάτιο του παιδιού όπου γίνονταν τα ιδιαίτερα μαθήματα μετά από προτροπή του ίδιου του εκπαιδευτικού.
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 22-2-2016 από directNEWS.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ