ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 29, 2016

Βόλος: Τον ανήλικο παρίστανε στο Facebook 50χρονος και έκλεισε ραντεβού με μαθήτρια


diadiktyo 29-2-2016Μία 15χρονη μαθήτρια γυμνασίου έκλεισε ραντεβού, μέσω Facebook, με ανήλικο για τον οποίο ανακάλυψε στη συνέχεια ότι ήταν... μεσήλικας. Η υπόθεση εκτυλίχθηκε στο Βόλο και η καλή σχέση που είχε η μαθήτρια με τους γονείς της οδήγησε στη σύλληψη, το βράδυ του Σαββάτου, του 50χρονου "ανήλικου",  ο οποίος...
κατηγορείται για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας μέσω Διαδικτύου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews.gr,  ο δράστης εμφανιζόταν στο προφίλ του στο Facebook ως ανήλικος, χωρίς να έχει αναρτήσει φωτογραφία και προσέγγισε τη 15χρονη μαθήτρια Γυμνασίου, κλείνοντας ραντεβού μαζί της.


Όταν το βράδυ του Σαββάτου η 15χρονη διαπίστωσε ότι ο νεαρός με τον οποίο είχε ραντεβού, ήταν 50 ετών, αμέσως τηλεφώνησε και ενημέρωσε τους γονείς της, που με τη σειρά τους πήραν την αστυνομία, με αποτέλεσμα ο δράστης να συλληφθεί.
Ο 50χρονος οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, όπου κρατείται ενώ σήμερα Δευτέρα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Παράλληλα η αστυνομία διερευνά τυχόν εμπλοκή του 50χρονου και σε άλλες περιπτώσεις ηλεκτρονικής εξαπάτησης ανήλικων κοριτσιών.
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 29-2-2016 από directNEWS.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ