ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 22, 2016

Κρήτη: Στο σκαμνί 56χρονος Βρετανός που βίαζε και κακομεταχειριζόταν παιδιά που είχε υιοθετήσει


kakopoihsh paidiwn 22-2-2016Ένας 56χρονος από τη Μεγάλη Βρετανία, ο οποίος από το 2007 ζούσε μόνιμα στα Χανιά της Κρήτης αναμένεται να καθίσει αύριο Τρίτη στο  εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ρεθύμνου. Ο κατηγορούμενος,   σύμφωνα με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελιοδικών Χανίων αντιμετωπίζει κατηγορίες σχετικές με...
βιασμό και κακομεταχείριση παιδιών τα οποία είχε υιοθετήσει .
Ο 56χρονος είναι προφυλακισμένος στις φυλακές της Τρίπολης, ενώ για την ίδια υπόθεση κατηγορείται και η 57χρονη σύζυγός του, που αναζητείται, καθώς διαφεύγει της σύλληψης.


Η υπόθεση ειχε αποκαλυφθεί τον Ιανουάριο του 2015, όταν ήρθαν στο φως καταγγελίες γειτόνων του ζευγαριού. Ακολούθησαν μαρτυρίες από τα υιοθετημένα παιδιά για τα όσα είχε διαπράξει σε βάρος τους το ζευγάρι.  
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η προσδιορισμένη για αύριο δίκη είναι άγνωστο αν θα αρχίσει λόγω της συνεχιζόμενης αποχής των δικηγόρων.
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 22-2-2016 από directNEWS.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ