ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 24, 2016

Παππάς: Οι εκβιαστές είχαν πολιτικές φτερούγες


pappas 24-2-2016Αιχμές για διασύνδεση των δημοσιογράφων που συνελήφθησαν για εκβιασμό, με πολιτικούς χώρους, άφησε ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, από το βήμα της Βουλής, την Τετάρτη, τονίζοντας ότι «τα πράγματα άλλαξαν». «Οι εκβιαστές, που τολμούν να εκβιάζουν και μητέρες μόνες με παιδιά, είχαν στο παρελθόν...
και πολιτικές φτερούγες κάτω από τις οποίες ζεσταίνονταν» είπε ο κ. Παππάς, προσθέτοντας ότι «Δεν υπάρχει πλέον χώρος για τους εκβιαστές. Δεν υπάρχει χώρος για τέτοια φαινόμενα».


Μάλιστα, ξεκαθάρισε ότι η κρατική διαφήμιση θα δίνεται πλέον μόνο σε διαδικτυακές επιχειρήσεις που εγγράφονται στο σχετικό Μητρώο.
«Ποιοι είναι αυτοί που θα νέμονται την κρατική διαφήμιση μέσω λαθρόβιων διαδικτυακών μέσων;» διερωτήθηκε στο ίδιο πνεύμα στηλιτεύοντας την αντιπολίτευση για τη στάση της κατά της δημιουργίας Μητρώου. Επισήμανε, μάλιστα, ότι η ένωση των επιχειρήσεων του διαδικτύου στηρίζει τη δημιουργία του Μητρώου.
Ο κ. Παππάς συνέδεσε το φαινόμενο των εκβιαστών-δημοσιογράφων με τις συνολικές αντιδράσεις που προκαλεί η προσπάθεια της κυβέρνησης για τη ρύθμιση του χώρου των Μέσων Ενημέρωσης, κάνοντας λόγο για «εκβιαστές που κυκλοφορούν στα σαλόνια».
«Ποιοι είναι αυτοί που νομίζουν ότι θα διοικούν με τα θαλασσοδάνεια εσαεί;» διερωτήθηκε. «Δεν υπάρχουν μόνο οι εκβιαστές του υποκόσμου αλλά και αυτοί που κυκλοφορούν στα σαλόνια. Τα κατά φαντασία σαλόνια, τους, όμως είναι ο βούρκος στον οποίο είχαν μάθει να ζουν» είπε και τους κάλεσε να καταλάβουν ότι «τα πράγματα άλλαξαν». Εξαπέλυσε, μάλιστα, νέα επίθεση κατά των κομμάτων της αντίπολιτευσης για την αρνητική στάση της στο θέμα της αδειοδότησης των καναλιών. «Γιατί δεν θέλετε να αδειοδοτηθούν τα κανάλια;» ρώτησε στρεφόμενος στα έδρανα της αντιπολίτευσης.
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 24-2-2016 από directNEWS.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ