ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Τρίτη, Φεβρουαρίου 23, 2016

Η αεροπορική βάση του «Hmeymim' είναι ένα κομβικό σημείο για τη συμφιλίωση

Η αεροπορική βάση του «Hmeymim' είναι ένα κομβικό σημείο για τη συμφιλίωση


Αντιαεροπορικά πυραυλικά συστήματα S-400 στη Ρωσική βάση Hmeymim  της πολεμικής αεροπορίας της Ρωσίας στην Συρία Αρχειακή φωτογραφία φωτογραφία του Ρωσικού Υπουργείου Άμυνας.


ΜΟΣΧΑ, 23 Φεβρουαρίου - RIA Novosti. Το Συντονιστικό Κέντρο για τη Συμφιλίωση των αντιμαχόμενων μερών που συστάθηκε στη  ρωσική αεροπορική βάση  Hmeymim στη Συρία, έχει ήδη ξεκινήσει το έργο του , δήλωσε  ο επίσημος εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, υποστράτηγος Ιγκόρ Konashenkov.


"Σύμφωνα με το Ρωσο-αμερικανική συμφωνία στις 22 Φεβρουαρίου για την παύση των εχθροπραξιών στη Συρία και  την εφαρμογή ενός μηχανισμού που θα παρακολουθεί  την  συμμόρφωση  με το καθεστώς της  κατάπαυσης του πυρός,  στη ρωσική αεροπορική βάση Hmeymim ιδρύθηκε και άρχισε να λειτουργεί το Κέντρο Συντονισμού για τη συμφιλίωση των αντιμαχόμενων μερών στο έδαφος της Αραβικής Δημοκρατίας της Συρίας», - δήλωσε ο Konashenkov.

Σύμφωνα με τον ίδιο, τα κύρια καθήκοντα του Κέντρου Συντονισμού είναι να διευκολύνει τη διαδικασία διαπραγματεύσεων της συμφιλίωσης μεταξύ των συριακών αρχών και της αντιπολίτευσης, με την εξαίρεση του «ISIS", της  "Dzhebhat-An-Nusra» (απαγορευμένες οργανώσεις  στη Ρωσία) και άλλων  τρομοκρατικών οργανώσεων που αναγνωρίζονται ως τέτοιες  από το Συμβούλιο Ασφαλείας των  Ηνωμένων  Εθνών,
και    την  σύναψη συμφωνιών κατάπαυσης του πυρός, καθώς και την οργάνωση της διανομής της ανθρωπιστικής βοήθειας.

Όπως είπε  ο Konashenkov οι  εκπρόσωποι των ομάδων της αντιπολίτευσης στη Συρία, αποφάσισαν να σταματήσουν τις εχθροπραξίες και να αρχίσουν ειρηνευτικές συνομιλίες, ο καθένας  μπορεί να επικοινωνήσει με το Συντονιστικό Κέντρο με  έναν ενιαίο αριθμό τηλεφώνου. Όλοι θα απευθύνονται στο Κέντρο Συντονισμού θα παρέχεται μέγιστη βοήθεια στην τακτοποίηση των επαφών με τις Συριακές αρχές.


http://ria.ru

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ