ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Σάββατο, Φεβρουαρίου 27, 2016

Κατρούγκαλος: Κάνει λάθος η Λαγκάρντ για το ασφαλιστικό


Τη σκυτάλη από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη όσον αφορά στη ρίψη πυρών κατά του ΔΝΤ παρέλαβε σήμερα ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος.
katrougkalos-kanei-lathos-i-lagkarnt-gia-to-asfalistiko
«Είναι λανθασμένοι οι υπολογισμοί για το ασφαλιστικό ακόμη και από σοβαρούς αναλυτές όπως η Κριστίν Λαγκάρντ» ανέφερε ο υπουργός Εργασίας μιλώντας στο 1ο Οικονομικό Forum των Δελφών. Για μια ακόμη φορά, ξεκαθάρισε ότι είναι κατά της περικοπής των υφιστάμενων συντάξεων ενώ υπεραμύνθηκε της σύνδεσης των ασφαλιστικών εισφορών με το εισόδημα. «Εγώ ως δικηγόρος πλήρωνα λιγότερες ασφαλιστικές εισφορές από τη νέα δικηγόρο στο γραφείο μου. Υπάρχει ανταποδοτικότητα σε ένα τέτοιο μηχανισμό;» αναρωτήθηκε ο κ. Κατρούγκαλος ο οποίος χαρακτήρισε το ασφαλιστικό μη βιώσιμο με τη σημερινή του μορφή.
Παραδέχτηκε ότι είναι υψηλές οι ασφαλιστικές εισφορές που θα επιβληθούν λόγω της σύνδεσης εισφορών-εισοδήματος, ενώ δήλωσε ανοικτός στη σύσταση των επαγγελματικών ταμείων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ